Μυρίστηκε τα ναρκωτικά ο σκύλος.





Κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Ύποπτο αυτοκίνητο αγνόησε σήμα αστυνομικών να σταματήσει για έλεγχο στη γέφυρα του Αχελώου. Η «μύτη» του αστυνομικού σκύλου αποκάλυψε τους λόγους που έκαναν το νεαρό ζευγάρι των επιβατών να προσπαθήσει να αποφύγει τη σύλληψη.

Βλέποντας το μπλόκο που είχαν στήσει άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας στο 78ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού, ο 22χρονος οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα Ακολούθησε καταδίωξη και τελικά το αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε και ακινητοποιήθηκε. Όμως, ούτε ο οδηγός ούτε η 24χρονη σύντροφός του είχαν πάνω τους κάτι ύποπτο, ενώ και στο αυτοκίνητο δεν βρέθηκε κάτι ενοχοποιητικό.
Έτσι, κλήθηκαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, που ερεύνησαν πιθαμή προς πιθαμή όλη την διαδρομή από το σημείο όπου εντοπίστηκε το ύποπτο όχημα ως το σημείο όπου ακινητοποιήθηκε.
Η «μύτη» του σκύλου ανακάλυψε πεταμένη στον δρόμο μία νάιλον σακούλα με 45 γραμμάρια αποξηραμένης ακατέργαστης κάνναβης. Το ζευγάρι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου